Niet ingelogd.

Adverteren

Op Jeugdactiviteiten.nl kunt u adverteren met uw eigen banner. Om te adverteren op Jeugdactiviteiten.nl kunt u contact opnemen met Altros internetdiensten, de exploitant van deze website. Ook kan Altros het adverteren op andere websites verzorgen, uw huidige website optimaliseren voor zowel bezoekers als zoekmachines, een volledig nieuwe website ontwikkelen en nog veel meer.

U kunt contact met Altros opnemen via het Contact-formulier op deze website. Hieronder vindt u de tarieven en voorwaarden voor het adverteren op Jeugdactiviteiten.nl:

  • U betaalt per weergave van de banner. Het tarief hiervoor is € 1,00 per 1000 weergaves. De minimum afname is 5000 weergaves, wat u dus slechts 5 euro kost.

  • Als u grote aantallen weergaves wilt afnemen, kunnen wij in sommige gevallen een lager tarief vaststellen. Neem voor deze tarieven op maat contact met ons op.

  • U krijgt van ons een wachtwoord waarmee u in ons systeem kunt inloggen. Hier kunt u zien hoe vaak uw banner al weergegeven is en hoe vaak erop geklikt is. Houdt u wel in gedachten dat een laag aantal kliks niet per definitie een ineffectieve campagne betekent; uw naamsbekendheid zal er wel degelijk mee vergroot worden.

  • U kunt aangeven op hoeveel procent van de pagina's uw banner weergegeven zal worden. Als u bijvoorbeeld voor 50% kiest, zal de helft van de keren dat een pagina weergegeven wordt uw banner getoond worden. Hoe lager dit percentage, hoe langer het zal duren voordat het door u bestelde aantal weergaves bereikt is. Hoe hoger dit percentage, hoe groter de kans is dat elke bezoeker uw banner wel eens te zien krijgt.

    Let op: Dit percentage kunt u slechts kiezen binnen het beschikbare deel; als andere adverteerders in totaal al 60% in gebruik hebben, zult u maximaal 40% kunnen kiezen.

  • Bannerweergaves bij bezoeken door de beheerders van Jeugdactiviteiten.nl worden niet meegeteld, zodat u hiervoor dus ook niet hoeft te betalen.

  • Alle tarieven op deze pagina zijn exclusief 19% BTW. Op het adverteren via deze website zijn de Algemene voorwaarden van Altros Internetdiensten van toepassing. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om advertenties naar eigen inzicht te weigeren. Dit geldt met name voor advertenties van websites met aanstootgevend materiaal.